Welkom bij PIP Praktijk voor kindercoaching

Iedereen kent het wel: je hebt je dag niet, je zit niet zo lekker in je vel. Als dat eens een keer gebeurt, is dat helemaal niet erg. Maar als je je vaak niet lekker in je vel voelt zitten, dan kan het voor jou en je omgeving een probleem worden.

Als je kind bent, kan het moeilijk zijn om te vertellen wat er aan de hand is. Soms weet je niet precies waar dat vervelende gevoel vandaan komt. En soms weet je het wel, maar ben je nog niet in staat om het anders aan te pakken.

Samen met een kindercoach ontdek je wat jouw unieke talenten en vaardigheden zijn, waar het probleem vandaan komt en hoe je er zelf, met jouw kwaliteiten, een oplossing voor kunt bedenken. Het zelf ontdekken van een oplossing maakt je sterk en daar kun je mee vooruit.

Met onder andere de volgende problemen kun je terecht bij een kindercoach: onzekerheid, faalangst, niet voor jezelf durven opkomen, eenzaamheid, boosheid, verdriet, stress, weinig zelfvertrouwen, buikpijn en meer. Samen met jou en je ouders kijk ik wat nodig is om jou weer lekker in je vel te laten zitten. We spreken een doel af en gaan samen aan de slag. Meestal zijn een paar sessies genoeg om je doel te bereiken. En kun je weer op eigen kracht verder, dan wens ik je veel plezier met alles wat je gaat ondernemen!

Wie ben ik?

Ik ben Eveline Rozier. Al meer dan 20 jaar werk ik als logopedist met kinderen met een gehoorbeperking en taalontwikkelingsstoornissen. Daardoor ben ik me erg bewust geworden van de kracht van communicatie. Tussen mensen, groot en klein, is er altijd een vorm van communicatie aanwezig. Communicatie is de manier om te uiten wat je denkt en voelt. De juiste woorden vinden om je te kunnen uitdrukken is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wat als je het idee hebt dat je niet begrepen wordt? Of dat een ander zich niet gehoord voelt. Wat doe je als je je gevoelens niet kunt uiten? Hoe stem je af op jezelf en op je omgeving?

Wat begon als een voorzichtige zoektocht naar mijn kracht is uitgegroeid tot een ontdekkingsreis naar gevoelens, inzichten, zingeving en dromen.

In november 2015 ben ik gestart met de opleiding Kindercoaching bij het Atma Instituut te Amersfoort. Als kindercoach wil ik het verschil maken voor een kind dat vastloopt in de communicatie met zichzelf en zijn omgeving. Het oprichten van PIP Praktijk voor kindercoaching is voor mij het begin van een nieuwe droom. Graag wil ik kinderen bij PIP een ontdekkingsreis laten maken naar hun talenten, kwaliteiten en dromen.

Stuur een bericht

Contact

Eveline Rozier

Parmentierstraat 55

6417 AX  HEERLEN

T  06-44756008

E  info@pipkindercoaching.nl

© Copyright - PIP Praktijk voor kindercoaching